Nieuws

Sinterklaas op school

Sinterklaas op school

Dinsdag 5 december stonden alle kinderen met spanning op het schoolplein op Sinterklaas en zijn pieten te wachten. Gelukkig wist hij ook dit jaar onze school weer te vinden. Sinterklaas bezocht alle groepen en deelde cadeautjes uit. De groepen 6 t/m 8 hadden surprises...

Lees meer
Op bezoek bij Sinterklaas

Op bezoek bij Sinterklaas

De groep 1 t/m 4 mocht ook dit jaar weer op bezoek bij Sinterklaas. Wat een feest! Gezellig tekenen met de Pieten en een praatje maken met de Sint. Sinterklaas bedankt dat we op bezoek mochten komen!

Lees meer
Kinderboekenweek

Kinderboekenweek

Vrijdagmiddag 13 oktober was de finale van de voorleeswedstrijd. In de groep 4 t/m 8 zijn er voorrondes gehouden en uit elke klas gingen er 2 door. De finalisten namen het tegen elkaar op, door voor te lezen aan alle kinderen van de school en de jury.

Lees meer
Meester- en juffendag

Meester- en juffendag

Woensdag 5 juli was het feest voor de hele school. Alle meesters en juffen vierden die dag hun verjaardag. Het thema was heksen en tovenaars vandaar dat er veel kinderen verkleed kwamen. In de klas kregen de jarigen van de klas een cadeau. Daarna werden de kinderen in...

Lees meer
Schoolkamp groep 7-8

Schoolkamp groep 7-8

Woensdag 31 mei ging groep 7/8 op schoolkamp. We kregen allemaal een boekje met opdrachten, om weg te vinden. We moesten over dijken en wegen… maar we waren allemaal veilig aangekomen.

Lees meer
Jubileumweek

Jubileumweek

Op dinsdag werden ouders en belangstellenden getrakteerd op spetterende optredens onder de overkoepelende naam; ‘ De Droomshow’.

Lees meer
Schoolreisje

Schoolreisje

Op maandag 22 april begon onze jubileumweek met een schoolreisje naar Toverland. Met 3 bussen vol kinderen werden we uitgezwaaid door de ouders. Het goede weer en de gezellige sfeer droegen bij aan een geweldige dag. Zo af en toe keek een juf of meester een beetje...

Lees meer
Koningsspelen

Koningsspelen

Vrijdag 21 april deed ook basisschool De Laak mee aan de koningsspelen en dit jaar voor het eerst met alle kinderen van De Terebint.

Lees meer
Sponsorloop

Sponsorloop

Op donderdag 13 april was de sponsorloop. De kinderen hebben een geweldige prestatie geleverd met onze
actie voor het gezinsvervangend tehuis voor kinderen met een beperking in India.

Lees meer